Week van 29 april tot 3 mei

  Wiskunde:  We maakten oefeningen van het type TE - TE (met en zonder brug). Ook werd dit voorgesteld op de getallenlijn.

Nederlands: We schreven woorden met een dubbele kop en een dubbele staart of woorden met drie of meer staartjes aan het einde van een woord. We vergeleken een pad en een kikker door het lezen van verschillende teksten. 

Wero: We werkten verder aan het thema: ' Tussen de sterren'. We bekeken onze sterrenbeelden en knutselden een eigen sterrenprojector. Op dinsdagnamiddag was er de officiële opening van 'onze speelweide'. Het lint werd doorgeknipt en we proefden al eens van deze mooie aankoop, waarvoor dank aan het schoolbestuur.

Schrift : In de schriftles schreven we de hoofdletter X. We herhaalden de hoofdletters en proberen ook al tussen kleinere lijntjes te schrijven.

Muzo: We werkten rond het thema ruimte . We lazen het boekje: Welterusten kleine beer en knutselden een sterrenhemel. In een andere beeldactiviteit lieten we een astronaut landen op een planeet. Dit is in collage-vorm. Bij juf Céline werkten ze rond muziek. We denken ook al eens aan vaderdag. 😏

Godsdienst:Met de start van de meimaand bekeken we het leven van Maria, de moeder van Jezus. Ook brachten we een bezoekje aan het kapelletje op de hoek van de Bosstraat.

Klik HIER voor enkele foto's. 

Geniet van een fijne meimaand !

                                                


Reacties

Populaire posts van deze blog

Week van 11 tot 15 september

Week van 20 tot 24 november