Week van 6 tot 10 november

 Godsdienst : We leren in de klas rond Allerheiligen en Allerzielen. Bij goed weer brengen we vrijdag     een  bezoek aan het kerkhof.

Wiskunde: We zijn gestart met de maal-en deeltafels ! De eerste maaltafel is de maaltafel van 2. Jullie kapoen kreeg hiervoor flitskaartjes mee naar huis. Het is de bedoeling om dagelijks de maal-en deeltafels te oefenen. Jullie hebben een rood en groen doosje voorzien, waarvoor dank. In het rode doosje belanden de kaartjes die nog niet zo vlot gaan, in het groene doosje zitten de maal-en deeltafels die wel al goed lukken. Ook kunnen jullie op de computer de maaltafels oefenen bv. op Bingel, op  computermeester. Tijdens de les metend rekenen leerden we over de liter, halve liter en anderhalve liter.

Nederlands: We maakten enkele toetsen : luisteren, schrijven en taalbeschouwing.

Wero: We begonnen aan ons nieuwe Zonnekind 'Speel je mee ?'

Muzo: Op vrijdag knutselen we voor de kerstmarkt. Deze gaat door op vrijdag 15 december. Onze werkjes worden dan te koop gesteld. Allen welkom ! Er volgt nog een uitnodiging.

Schrift : In de schriftles schreven we onze eerste hoofdletter. De hoofdletter I. Ibe en Ikranur schrijven nu hun naam met een mooie hoofdletter.

Op vrijdag krijgen we ons eerste rapport mee naar huis. Het is fijn als u als ouder ook een mededeling noteert op het rapport van jullie zoon of dochter. Geven jullie de rapporten maandag gehandtekend terug naar school ?

Volgende week maandag schrijven we een brief naar de Sint. Is het mogelijk om speelgoedboekjes/folders mee te geven ? 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Week van 11 tot 15 september

Week van 20 tot 24 november